Üdvözöljük honlapunkon!


Fejlesztés miatt a következő napokban a webáruház, a weboldal és a levelezés elérésében előfordulhatnak fennakadások.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Üzletünket 1992-ben nyitottuk meg itt az Üllői út 68. szám alatt. Alkatrészek széles választékával állunk az elektronika iránt érdeklődők, és az elektronikai gyártással foglakozók rendelkezésére. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a piaci kereslet függvényében, hogy mindig a vásárlóink rendelkezésére tudjunk állni. A vásárlást segíti az on-line alkatrész-katalógusunk, amely webáruház is egyben.

Ha valamit mégsem talál meg nálunk írjon nekünk, gyors válaszunkban tájékoztatjuk a termék szállítási kondícióiról. Kiterjedt partnerhálózatunk révén sok olyan alkatrészt is be tudunk szerezni, mely jelenleg nincs még kínálati listánkban. Közel 10 éve ellátjuk a német Setron cég képviseletét is Magyarországon, az innen megrendelt árut rövid határidővel szállítjuk.

Hogyan vásárolhat nálunk?

Vásárolhat személyesen üzletünkben (h-cs:10-18,p:9-17), ha hosszabb listája van elküldheti faxon vagy e-mail-ben, így lerövidül a várakozási idő is. Ha nem tud személyesen eljönni, rendeljen faxon, telefonon, vagy e-mail-ben és mi futárszolgálattal másnapra eljuttatjuk Önhöz a 15:00-ig leadott rendeléseket.